Отворене пријаве за тренинг комуникације

Викимедија Србије организује онлајн тренинг комуникације за уреднике Википедије и волонтере Викимедије Србије у суботу, 28. новембра, од 10 до 14 часова. Пријаве трају до 25. новембра. 

Комуникација представља чин преношења разумљиве информације и њу свакодневно чак и несвесно спроводимо. Многобројни фактори модерног живота утичу на неразумевање пренете информације, због чега долази до неспоразума и конфликата. Како бисмо то спречили, потребно је да научимо и разумемо различите облике комуникације и саговорника. Ово је још значајније када говоримо о онлајн комуникацији која је присутна на Википедији. 

Циљ тренинга је унапређење комуникацијских вештина и знања кроз овладавање различитим садржајима и великим бројем комуникацијских техника. Учесници ће током тренинга добити широку палету комуникацијских алата који им помажу у решавању проблема. Тренинг ће одржати Тим центар, а исти ће бити интерактиван и обухватиће различите сегменте попут решавања конфликата, различите типове саговорника, проблеме у онлајн комуникацији и слично. 

Бенефити за учеснике су:

  • Успостављање бољих релација и развијање различитих приступа у комуникацији
  • Примена конкретних комуникацијских алата
  • Прилагођавање различитим типовима саговорника
  • Усвајање вештине упућивања и прихватања фидбека

Сви заинтересовани се могу пријавити путем кратког формулара до среде, 25. новембра. У циљу веће интеракције и бољих ефеката тренинга, група највише може бројати до 15 људи. Имајући то у виду, места су ограничена. Тренинг ће се обавити преко Зум платформе. 

Учесници ће након тренинга добити сертификат у дигиталном облику и материјале који су коришћени током обуке.


Напомена о ауторским правима: Communication icon (The Noun Project).svg, аутора Gregor Cresnar, под cc by-3.0, са Викимедијине мултимедијалне оставе.

Слични чланци

Акција писања чланака о Пожаревцу
Проглашени победници такмичења „Крила”
Уређивачки маратон о менталном здрављу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *