Прослава 14 година Викимедије Србије

Викимедија Србије ће 3. децембра од 18 часова обележити 14 година од оснивања организације. Прослава ће се одржати у просторијама Викимедије Србије, на адреси Дечанска 4/3, окупљањем пријатеља организације којима ћемо представити постигнуте резултате у још једној години постојања.

На самом почетку окупљања ће се обратити председник Викимедије Србије Филип Маљковић чиме ће и отворити прославу. Након симболичног отварања, Ивана Маџаревић ће представити најбитније пројекте и активности организације у 2019. години. На прослави ћемо вам приказати и нови сајт Викимедије Србије, као и упознати са новом запосленом на позицији Менаџера за сарадњу са институцијама културе. На крају прославе ћемо прогласити најбољи пројекат за 2019. годину и уделити симболичне награде за доприносе нашој заједници.

За све заинтересоване чланове наше заједнице, који нису из Београда, а желе да присуствују окупљању, обезбеђена су средства за рефундацију путних трошкова. Сви заинтересовани за рефундацију се могу пријавити путем мејла kancelarija@vikimedija.org.

О Викимедији Србије
Викимедија Србије је волонтерска организација чији су циљеви промоција и подржавање стварања, сакупљања и умножавања слободног садржаја на српском језику искључиво на непрофитан начин, као и идеје да сви људи имају једнак приступ знању и образовању. Кроз своје пројекте промовише рад на Википедији и другим Вики пројектима.


Ауторка: Горана Гомирац

Напомена о ауторским правима: 10th birthday of Wikimedia Serbia 01111 12.JPG, ауторке Марије Гајић, под cc by sa-4.0 са Викимедијине мултимедијалне оставе.

Слични чланци

Резултати конкурса за доделу микрогрантова 2024.
Придружите се јубиларном петом уређивачком маратону поводом Светског дана Рома
Одржан уређивачки маратон у оквиру Викигеп кампање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *