Позивамо вас на окупљање Википедијанаца

Викимедија Србије организује окупљање Википедијанаца у четвртак, 2. новембра, са почетком у 18 часова. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже, а они који нису из Београда могу се пријавити за рефундацију путних трошкова.

Почетак новембра биће обележен још једним окупљањем Википедијанаца. Овакви догађаји погодни су за дружење, а неретко и за причу о занимљивим стварима из других огранака, о такмичењима, гласањима на Википедији и сл. Будући да нас у новембру очекује неколико занимљивих акција на Википедији на српском језику, током окупљања биће речи и о њима. 

Окупљање се одржава у четвртак 2. новембра, са почетком у 18 часова, у просторијама Викимедије Србије. Можете се пријавити на страни догађаја на Википедији. За оне који нису из Београда, а желе да присуствују окупљању, обезбедили смо одређена средства за рефундирање путних трошкова. Сви заинтересовани се могу пријавити за рефундацију путем следећег формулара.

Ауторка: Невена Рудинац, Викимедија Србије

Илустрација: Горана Гомирац, Викимедија Србије

Слични чланци

Пети уређивачки маратон поводом Светског дана Рома 2024: Заједно креирамо знање о идентитету, историји, култури и правима Рома
Отворена регистрација за конференцију Викилајв 2024
Четврта акција писања биографија на Википедији на српском језику

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *